Juhokórejské vydavateľstvo vyhodilo slávnu speváčku, porušila príkaz nemať vzťah

NETKY.SK • 17 Október 2018, 09:25 • 2 min
Juhokórejské vydavateľstvo vyhodilo slávnu speváčku, porušila príkaz nemať vzťah

BRATISLAVA - Speváčka HyunA, ktorá v Južnej Kórei dlhé roky patrí k najpopulárnejším interpretom, prišla o prácu z bizarných dôvodov.

slovakia

left justify in out

Jej hudobné vydavateľstvo Cube Entertainment totiž zo dňa na deň oznámilo, že s ňou rozväzuje zmluvu. Dôvodom je to, že si HyunA našla priateľa, čo majú hviezdy kórejskej populárnej hudby, známej aj ako K-pop, oficiálne zakázané. Manažéri hudobného priemyslu totiž kalkulujú s tým, že keď sú tínedžerské idoly bez vzťahu, má to pozitívny dopad na ich popularitu.

"Z celého srdca ešte raz ďakujeme tejto umelkyni, ktorá bola doteraz s nami a s fanúšikmi," uviedlo vydavateľstvo v oznámení, že so speváčkou rozväzuje zmluvu z dôvodu jej porušenia. Speváčka v reakcii na rozhodnutie vydavateľstva zatiaľ iba zavesila na Instagram krátke video, v ktorom ju vidno s jej priateľom. Tým je populárny juhokórejský tínedžerský spevák E'Dawn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hyun Ah (@hyunah_aa),



Je pritom zvláštne, že speváka jeho vydavateľstvo za tento "prečin" nevyhodilo, napriek tomu, že oficiálne by sa mali naňho vzťahovať tie isté pravidlá ako na jeho priateľku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my hearteu

Príspevok, ktorý zdieľa 이던 (팬 페이지) | EDAWN (FANPAGE) (@pentagonedawn),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies