Juhoafričana Scotta prilákala do Slovana túžba po Lige majstrov

NETKY.SK • 3 Február 2016, 15:26 • 2 min
Juhoafričana Scotta prilákala do Slovana túžba po Lige majstrov

BRATISLAVA - Na aktuálnom sústredení v Turecku v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny 2015/2016 je s futbalistami fortunaligového ŠK Slovan Bratislava aj juhoafrický stredopoliar Warren Granwald Scott, ktorý k "belasým" prestúpil z Ajaxu Kapské Mesto, kde strávil celú svoju doterajšiu profesionálnu kariéru.

slovakia

left justify in out

"Pôsobenie v Slovane je pre mňa veľkou výzvou a cťou. U predchádzajúceho zamestnávateľa som bol dlhý čas a chcel som sa posunúť vpred. Teraz mám možnosť obliekať si dres tímu, čo hrá v pohárovej Európe a bojuje o majstrovský primát. Chcem byť prínosom. Mojou veľkou túžbou je zahrať si Ligu majstrov. Najmä z tohto dôvodu som nad ponukou vôbec nepremýšľal. Čaká na nás príprava na otváracie stretnutie jari s Trenčínom. Potrebujeme sa dobre nachystať, aby sme si udržali šancu na titul," prezradil 28-ročný (nar. 28. novembra 1987) 173 centimetrov vysoký záložník na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu skslovan.com.

 

Scott si okrem klimatických podmienok musí zvyknúť tiež na rozdielne štýly juhoafrickej a slovenskej najvyššej súťaže: "Hrá sa tam inak, dosť silovo, mnoho sa taktizuje. Verím, že sa tunajšiemu futbalu prispôsobím čo najskôr. Cítim sa výborne, všetci ma prijali medzi seba. Potrebujeme odstrániť nedostatky. Do konca prípravy na nás čakajú atraktívni protivníci a tréneri vedia, čo musíme urobiť, aby sme boli úspešní. Pokúsim sa odovzdať maximum. Najprv musím presvedčiť kouča o svojich schopnostiach, následne vydať na trávniku sto percent. Od skúsených hráčov Róberta Vitteka a Jána Muchu sa môžem naučiť veľa."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona