Juhoafričan Granwald Scott v Slovane Bratislava skončil

NETKY.SK • 4 Január 2017, 16:06 • 2 min
Juhoafričan Granwald Scott v Slovane Bratislava skončil

BRATISLAVA - V klube úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava uzavrel svoje účinkovanie juhoafrický futbalista Warren Granwald Scott, ktorý prišiel k "belasým" začiatkom vlaňajšieho roka z jeho domoviny a mužstva Ajax Kapské Mesto. Dvadsaťdeväťročný záložník (nar. 28. novembra 1987) sa už nezapojí do zimnej prípravy bratislavského tímu, ktorému patrí 3. miesto po jesennej časti najvyššej súťaže Fortuna ligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

"K 31. decembru 2016 sme ukončili spoluprácu s Granwaldom Scottom. O budúcnosti ďalších hráčov budeme rokovať. Nechceme však robiť veľa zmien a výrazne zasahovať do kádra. Rokujeme aj s vyhliadnutými hráčmi, pričom rokovania by sme chceli dotiahnuť do konca čo najskôr. O posilách a prípadných odchodoch budeme priebežne informovať," uviedol pre oficiálny klubový web športový riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Richard Trutz.

 

Juhoafrický defenzívny stredopoliar nastúpil v drese "belasých" v 29 zápasoch. "Granwaldovi Scottovi ďakujeme za odvedené služby a prajeme všetko dobré v ďalšej futbalovej kariére," uvádza sa v súvislosti s odchodom rodáka z Kapského Mesta na webe Slovana. Ten informuje aj o tom, že po stredajšom podvečernom úvodnom zraze v rámci prípravy na jarnú časť ročníka 2016/2017 odcestuje výprava do Banskej Bystrice, kde hráči v priebehu dvoch dní (5. - 6. 1.) absolvujú individuálne fyzické testovanie na špecializovanej klinike. Prvý oficiálny tréning mužstvo ŠK Slovan absolvuje pod vedením srbského trénera Ivana Vukomanoviča v pondelok 9. januára od 14.00 h na Pasienkoch, zraz hráčov na štadióne bude o 13.30 h.

 

Nosnou časťou prípravy Slovana bude takmer štvortýždňové sústredenie v Turecku. "Uskutoční sa v stredisku Belek, ktoré je vzdialené približne hodinu cesty od letoviska Antalya. Hneď pri hoteli sa nachádza tréningové centrum s ihriskami, posilňovňou i možnosťami na regeneráciu. Výprava odcestuje do Turecka v stredu 11. januára a späť na Slovensko sa vráti v nedeľu 5. februára," dopĺňa web bratislavského klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies