Juharovi za extempore s Horváthom stop na dva zápasy

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 12:36 • 2 min
Juharovi za extempore s Horváthom stop na dva zápasy

PRAHA - Slovenský futbalista Martin Juhar bude chýbať v najbližších dvoch zápasoch tímu SK Slavia Praha. Dvadsaťpäťročný stredopoliar dostal červenú kartu vo víkendovom 27. kole Gambrinus ligy na pôde lídra tabuľky Viktorie Plzeň.

slovakia

left justify in out

Slovenský legionár sa dostal do kontaktu s kapitánom domácej Viktorie Pavlom Horváthom. Ten si "slavistu" najskôr pritiahol za dres k sebe a potom ho odstrčil. Juhar sa po plzenskom špílmachrovi ohnal rukou a strčil ho zozadu do hlavy. Horváth vzápätí s istou dávkou teatrálnosti spadol na trávnik. Rozhodca Kocourek ani na chvíľu nezaváhal a poslal košického rodáka predčasne pod sprchy. "Zošívaní" napriek vyše 70 minútovému oslabeniu úspešne ubránili tesné vedenie 1:0 a skomplikovali Plzenčanom cestu za majstrovským titulom. 

Disciplinárna komisia Futbalovej asociácie ČR zastavila Juharovi súťažnú činnosť na dve stretnutia, čiže v závere ligového ročníka vynechá duely s Českými Budějovicami a Hradcom Králové.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona