Juhar si pre zranenie v novom klube nezahrá približne mesiac

NETKY.SK • 2 Február 2017, 09:06 • 2 min
Juhar si pre zranenie v novom klube nezahrá približne mesiac

ZWICKAU - Slovenský futbalista Martin Juhar, ktorý prestúpil z poľského prvoligového klubu Bruk-Bet Termalica Nieciecza k nemeckému treťoligistovi FSV Zwickau a hneď na svojom úvodnom tréningu v novom pôsobisku si zranil pravý členok, si nezahrá približne mesiac. Informovala o tom oficiálna internetová stránka klubu.

slovakia

left justify in out

Juhar v minulosti hral aj za MFK v rodných Košiciach, Spartu Praha, Slaviu Praha a Zlaté Moravce. Je bývalým mládežníckym reprezentantom SR a 19. novembra 2013 absolvoval celý prípravný zápas seniorského národného mužstva proti Gibraltáru (0:0). V Poľsku bol od leta 2015.

Zwickau figuruje na predposlednej 19. priečke v tabuľke 3. Ligy. Po 20. kole má na konte rovnaký počet bodov za bilanciu 5-5-10 pri skóre 21:29. Najbližšie sa predstaví v nedeľu o 14.00 h v Magdeburgu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies