Juhar miluje šach a Prahu, sníva o vlastnej výstave obrazov

NETKY.SK • 25 Január 2016, 13:07 • 2 min
Juhar miluje šach a Prahu, sníva o vlastnej výstave obrazov

NIECIECZA - Slovenský futbalista v službách poľského klubu Termalica Bruk-Bet Nieciecza Martin Juhar priznal, že sa už dokonale aklimatizoval v novom pôsobisku. Ako je známe, 28-ročný Košičan háji farby nováčika tamojšej Ekstraklasy od augusta minulého roka. Pred odchodom do Poľska hrával za FC ViOn Zlaté Moravce.

slovakia

left justify in out

"V júni sa mi skončila zmluva v Zlatých Moravciach a vďaka Eugenovi Kaminskému som sa ocitol v Termalici. Sústredím sa najmä na futbal, Poľsko som zatiaľ nemal čas objavovať. Bývam v meste Tarnow. Už to tu pomaly spoznávam. Počas jesene, keď boli krajšie dni, som sa vybral do okolitých lesov. Veľmi rád zbieram hríby," vyhlásil Juhar pre portál dziennikpolski24.pl.


Šikovný ľavák v minulosti hrával v českej najvyššej súťaži, kde si obliekal dres pražských klubov Sparty a Slavie. Juhar priznal, že by sa po skončení aktívnej kariéry rád do "stovežatej na Vltave" presťahoval natrvalo. "V hlavnom meste ČR sa cítim dobre, kúpil som si tam byt a rád by som tam žil," doplnil odchovanec MFK Košice.


Niekdajší mládežnícky reprezentant SR prezradil, že jeho najväčšou vášňou vo voľnom čase je maľovanie obrazov. "Expresívne umenie je môj koníček, ktorému sa venujem už 12 rokov. Namaľoval som už mnoho obrazov, ale zatiaľ som ich nikde neprezentoval. Snívam o tom, že sa mi raz podarí zorganizovať vlastnú výstavu. Okrem umenia rád hrávam šach. Keď som bol malý chlapec, jazdieval som na skejtborde. Myslím si, že na Slováka som dosť netypický - nepreferujem lyžovanie ani hokej," skonštatoval na záver Martin Juhar, ktorý rád spomína na duely Európskej ligy proti AS Rím ešte v drese Košíc.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies