Judas Priest vydajú reedíciu albumu Turbo

NETKY.SK • 20 December 2016, 16:01 • 2 min
Judas Priest vydajú reedíciu albumu Turbo

BRATISLAVA - Britská heavymetalová kapela Judas Priest plánuje vydať 3. februára reedíciu albumu Turbo (1986). Novinka sa dostane na trh na troch CD alebo na vinyle. Okrem remastrovanej pôvodnej nahrávky bude k dispozícii aj záznam koncertu skupiny v Kansas City z turné Fuel For Life z roku 1986.

slovakia

left justify in out

Album Turbo vyšiel 14. apríla 1986. Obsahuje deväť piesní. Medzi nimi sú aj single ako Turbo Lover, Locked In alebo Parental Guidance. O produkciu sa postaral Tom Allom.


Gitarista kapely Richie Faulkner nedávno prezradil, že skupina v súčasnosti pracuje na skladbách na nový album, ktorý by radi vydali na budúci rok a v roku 2018 chcú vyraziť na turné. S nahrávaním štúdiovky plánujú začať v januári.


Formácia Judas Priest sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1969. V súčasnosti funguje v zložení Ian Hill, Rob Halford, Glenn Tipton, Scott Travis a spomínaný Richie Faulkner. Na konte majú celkovo 17 štúdioviek, medzi nimi aj úspešné počiny ako British Steel (1980), Point of Entry (1981), Screaming for Vengeance (1982), Defenders of the Faith (1984) či zatiaľ posledný Redeemer of Souls (2014). Celosvetovo predali už viac ako 45 miliónov nahrávok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies