Judas Priest patria podľa speváka do Rock'n'rollovej siene slávy

NETKY.SK • 6 Február 2017, 10:06 • 2 min
Judas Priest patria podľa speváka do Rock'n'rollovej siene slávy

LONDÝN - Líder britskej heavymetalovej kapely Judas Priest Rob Halford chce, aby formáciu uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročný interpret to uviedol v show Trunk Nation americkej rozhlasovej stanice SiriusXM. "Vždy som Rock'n'rollovú sieň slávy prirovnával k sieňam slávy NFL, NBA alebo bejzbalu. Je to uznanie a je skvelé, keď máte takéto príležitosti, takže by som to uvítal. Myslím, že si to zaslúžime," vyhlásil spevák. 


Formácia Judas Priest sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1969. V súčasnosti funguje v zložení Ian Hill, Richie Faulkner, Glenn Tipton, Scott Travis a spomínaný Rob Halford. Na konte majú celkovo 17 štúdioviek, medzi nimi aj úspešné počiny ako British Steel (1980), Point of Entry (1981), Screaming for Vengeance (1982), Defenders of the Faith (1984) či zatiaľ posledný Redeemer of Souls (2014). Celosvetovo predali už takmer 50 miliónov nahrávok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona