Jubilejný 50. ročník MFF Karlovy Vary otvorí open-air šou

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 14:56 • 2 min
Jubilejný 50. ročník MFF Karlovy Vary otvorí open-air šou

KARLOVY VARY - Usporiadatelia Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary predstavili organizačné aj programové novinky, ktoré pripravili pri príležitosti tohtoročného jubilejného 50. ročníka.

slovakia

left justify in out

Ten sa uskutoční od 3. do 11. júla. Podujatie odštartuje open-air šou pred hotelom Thermal, ktorej súčasťou budú koncerty kapely Lucie a rappera Vladimira 518 ako aj laserová šou.

 

Päťdesiatročnú históriu festivalu pripomenú dokument Filmová lázeň režiséra Miroslava Janka a kniha Příběh festivalu, ktorú napísala filmová kritička Eva Zaoralová. Tento rok taktiež pribudne nový premietací priestor, a to konkrétne Národný dom. Organizátori okrem toho prezradili, že Cenu prezidenta festivalu za prínos českej kinematografii dostane herečka Iva Janžurová. Rovnako ako v minulých ročníkoch, aj tento rok vznikne nová zvučka, ktorú v súčasnosti nakrúca Mel Gibson. Ten bol hlavnou hviezdou festivalu vlani. Kto ňou bude tento rok, usporiadatelia na čele s prezidentom festivalu Jiřím Bartoškom zatiaľ neoznámili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies