Juanfranov emocionálny otvorený list fanúšikom Atlética Madrid

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 18:30 • 2 min
Juanfranov emocionálny otvorený list fanúšikom Atlética Madrid

MADRID – Futbalový klub Atlético Madrid zverejnil na svojej oficiálnej internetovej stránke emocionálny otvorený list fanúšikom. Jeho autorom je nešťastný Juanfran.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný futbalista nepremenil svoj pokus počas penaltového rozstrelu vo finálovom zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid. Práve tento moment rozhodol o triumfe ich mestských rivalov.

 



K emotívnym okamihom došlo hneď po zápase, keď sa Juanfran prišiel ospravedlniť fanúšikom Atlética. Tí ho prijali potleskom aj napriek tomu, že jeho chyba stála tím titul v Lige majstrov. Španielsky obranca sa ešte raz ospravedlnil všetkým fanúšikom v otvorenom liste:

"Dobrý deň Atleticos,

Požiadal som klub, aby vám všetkým odovzdal tento list, v ktorom vám opíšem čo cítim.

Nikdy nezabudnem na vaše prejavy náklonnosti, keď som prišiel požiadať o odpustenie. Vidieť moje slzy, ako sa odrážajú v tvárach tisícov fanúšikov Atlética na štadióne mi pomohli vyrovnať sa s obrovským smútkom, ktorý som v tých chvíľach cítil. Rovnako nezabudnem ani na podporu svojich spoluhráčov, trénerov a všetkých ľudí, ktorí tvoria túto veľkú rodinu.

Chcem vám tiež poďakovať za to, že v nás vždy veríte a hlavne, že byť Atleticom je niečo veľmi špeciálne, odlišné, a že naše srdcia bijú silnejšie ako akékoľvek iné.

Pred dvoma rokmi som vám povedal, že sa do finále vrátime a teraz vám poviem, že náš kapitán Gabi skôr či neskôr dvihne nad hlavu trofej Ligy majstrov a spoločne to oslávime v Neptuno.

Veľmi vás milujem a GO Atléti."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies