Juanfran si nemyslí, že Juhoameričania budú na MS vo výhode

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 12:31 • 2 min
Juanfran si nemyslí, že Juhoameričania budú na MS vo výhode

WASHINGTON - Južná Afrika priala Európanom a ani v Brazílii nebudú mať juhoamerické futbalové tímy nejakú zásadnú geografickú výhodu. Pred blížiacimi sa majstrovstvami sveta si na zemepisnú tému zafilozofoval obranca španielskej reprezentácie Juanfran Torres.

slovakia

left justify in out

"Nikto nebude mať výhodu, pre všetky tímy budú podmienky rovnaké. Titul získa najsilnejší tím, najfutbalovejší, s najväčším hladom po úspechu. Mne sa ten náš zdá dostatočne dychtivý, ambiciózny a odhodlaný obhájiť trofej," povedal pravý obranca Atlética Madrid. Pred šampionátom sa spolieha najmä na "fantastickú formu" svojho klubového spoluhráča Diega Costu. Rodák z Brazílie však za pochodu rieši svoje zdravotné problémy s pravým stehenným svalom. "Určite bude patriť k najlepším hráčom na turnaji. Zdvihne tento tím do výšok," nepochybuje Juanfran. 

 

Úradujúcich majstrov sveta čaká vstup do turnaja z kategórie najnáročnejších, 13. júna sa v Salvadore uskutoční repríza finále MS 2010 Španielsko - Holandsko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies