Juan Manuel Márquez trénuje, rozhodnutie sa blíži

NETKY.SK • 15 Február 2016, 18:27 • 2 min
Juan Manuel Márquez trénuje, rozhodnutie sa blíži

MEXICO CITY - Mexický profesionálny boxer Juan Manuel Márquez čaká na odozvu svojho tela po nástupe do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný (nar. 23. augusta 1973) sedemnásobný majster sveta v štyroch rôznych hmotnostných kategóriách (v jednej iba dočasný, pozn.) nebojoval od presvedčivého víťazstva nad Američanom Mikom Alvaradom v máji 2014, nasledovala vážna operácia kolena. Svoju aktuálnu bilanciu v elitnom ringu 56 víťazstiev (z toho 40 pred časovým limitom), 7 prehier, 1 remíza plánuje rozšíriť o maximálne dva súboje, ideálne v máji a septembri alebo októbri. Ak mu to dovolí zdravotný stav. Druhý spomenutý termín si chce vyhradiť pre konfrontáciu s iným veteránom, Portoričanom Miguelom Cottom.


"Rozprával som sa s jeho ľuďmi, vysvetlil som im moju situáciu. Sú naklonení spolupráci. Vyzerá, že Cotto sa chce predstaviť v júni a ja v máji. Dva neaktívne roky sú podstatný faktor. Najprv sa v máji musím dostať tempa a prečo by som potom neuvažoval o jesennom meraní síl s Cottom?" povedal "Dinamita" Márquez zámorskému serveru ESPN.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona