Jozef Oklamčák získal na Czech Fashion Week 2018 vďaka svojmu outfitu ocenenie „Naj“ mužský model

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 19:40 • 2 min
Jozef Oklamčák získal na Czech Fashion Week 2018 vďaka svojmu outfitu ocenenie „Naj“ mužský model

TEPLICE - V uplynulých dňoch sa uskutočnila v kúpeľnom meste Teplice veľkolepá módna show Czech Fashion Week 2018, na ktorej sa prezentovalo 13 módnych návrhárov a módnych salónov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Svoje aktuálnu kolekciu predviedla Olga Rusáková, luxusnú spodnú bielizeň prezentovala Jiřina Matoušová, so svojou značkou Werso, maľované šaty Anna Anna, kokteilové, spoločenské a svadobné šaty súrodenci Ponerovci, kolekciu plaviek Fashion Island – Eva Stolářová, voľnočasovú módu Couture Atelier Moravec, originálne spoločenské šaty predstavili Giani Galal, ale i Alice Abraham, či kubánsky módny návrhár Osmany Laffita a zažiarila aj slovenská dizajnéra Gabriela Gioto.

 

Tieto nádherné modely počas dvoch dní predvádzalo 40 vybraných modeliek z celého sveta.

 

 

img

Foto: Milan Bižaca

 

 

 

Do medzinárodnej poroty, ktorá rozhodovala o najlepšej modelke, ktorá predviedla najelegantnejší model podujatia, zasadol aj známy odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák. A práve jemu sa dostalo veľkej pocty, od širokej verejnosti a organizátora podujatia Jiřího Morštadta, keď vďaka svojmu typickému červenému outfitu, získal ocenenie Najelegantnejší mužský model na Czech Fashion Week 2018.

 

 

img

Foto: Milan Bižaca

 

 

Titul najlepší ženský model získala Žaneta Morštadt, ktorá predviedla spoločenské šaty od Alice Abraham a práve jej odovzdal toto ocenenie Jozef Oklamčák.

 

 

img

Žaneta Morštadt, Jozef Oklamčák a Alice Abraham. Foto: Milan Bižaca

 

 

Ako sme sa dozvedeli priamo od organizátorov, medzinárodne uznávaný "krasológ" Jozef Oklamčák bol na podujatí svojím outfitom neprehliadnuteľným a bezkonkurenčne najelegantnejším mužom podujatia. Získal si veľký obdiv nielen prítomných hostí a vyše 200-členného štábu, ale najmä predvádzajúcich modeliek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona