Jozef Oklamčák vyslal do ČÍNY po misskách aj slovenského krásavca na svetovú súťaž MANHUNT INTERNATIONAL 2016

NETKY.SK • 30 Október 2016, 13:00 • 2 min
Jozef Oklamčák vyslal do ČÍNY po misskách aj slovenského krásavca na svetovú súťaž MANHUNT INTERNATIONAL 2016

SHENZEN - Keď sa vysloví meno Jozef OKLAMČÁK, väčšina ľudí si to spája s človekom, ktorý naštartoval v roku 1988 novodobú tradíciu MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU. Bol aj zakladateľom a organizátorom rôznych súťaží krásy po vzniku samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ale je o ňom známe, že okrem súťaží pre mladé slečny MISS, založil aj tradíciu pre mamičky MISSIS, pre babičky LADY, ale i súťaž krásy pre slovenských mužov MISTER. Po prvýkrát súťaž o najsympatickejšieho chlapca MISTER SR zorganizovala jeho  agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION presne pred 20 rokmi v 1996.

Na počesť tohto okrúhleho výročia sa Jozef Oklamčák rozhodol delegovať na svetovú súťaž mužskej krásy MANHUNT INTERNATIONAL 2016 /čo je obdoba MISS WORLD/ do ČÍNY reprezentanta Slovenskej republiky.

 

Je to neuveriteľné, ale náš slovenský reprezentant je synom kandidátky na titul MISS SLOVENSKO 1993, ktorá sa nakoniec nemohla zúčastniť finále, pretože otehotnela. Čakala syna Kristiána, ktorý teraz po 23 rokoch bude reprezentovať Slovenskú republiku na svetovej súťaži mužskej krásy.


Podľa Jozefa Oklamčáka, Kristián KUČERA, svojou výškou 192 cm a ideálnymi mierami spĺňa všetky predpoklady, aby mohol úspešne reprezentovať naše krásne Slovensko na tejto prestížnej súťaži krásy MANHUNT INTERNATIONAL 2016, ktorá sa koná v čínskom meste Shenzhen. 

Ná túto svetovú súťaž ho ho delegovala agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION za veľmi účinnej podpory Jozefa Grondžáka a jeho LOMBARDI FASHION HOUSE, ktorý okrem iných 
nevyhnutných  veci zabezpečil Kristiánovi kompletnú finálovú garderóbu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies