Jozef Oklamčák vybral aj slovenskú delegátku na svetovú súťaž modeliek do Číny: Je ňou modelka a speváčka Katy Talan

NETKY.SK • 2 September 2016, 13:29 • 2 min
Jozef Oklamčák vybral aj slovenskú delegátku na svetovú súťaž modeliek do Číny: Je ňou modelka a speváčka Katy Talan

BRATISLAVA/HONGKONG - Ako sme Vás už informovali slovenský krasológ a mnohonásobný člen medzinárodných porôt súťaži krásy JOZEF OKLAMČÁK, v tomto týždni uzatvára delegovanie slovenských dievčat na 3 svetové súťaže do ČÍNY a KÓREY.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na svetovú súťaž modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2016, sa rozhodol delegovať modelku a speváčku, známu aj zo speváckych súťaži SuperStar či X- FACTOR KATARÍNU TALANOVÚ. Katarína, ktorá pochádza z Dubnice nad Váhom, okrem speváckeho talentu, má ideálne miery 88 - 60 - 88 a výšku 175 cm

 

Ako sme sa dozvedeli od zakladateľa a dlhoročného organizátora MISS SLOVENSKO a SLOVENSKÉHO SLÁVIKA Jozefa OKLAMČÁKA, pri  rozhodovaní, kto bude reprezentovať SLOVENSKÚ REPUBLIKU na svetovej súťaži modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2016 v ČÍNE, bral pri výbere do úvahy, okrem vizuálnej krásy, aj veľký talent modelky a speváčky KATY TALAN /čo jej umelecké meno/.

 

Katarína do čínskeho Hongkongu a následne do Shenzhenu, kde sa uskutoční finále, poletí v októbri, aby po úspechu v talentovej súťaži  na World championships performing arts WCOPA Hollywood v USA,  presvedčila o svojej kvalite aj modelingových odborníkov v Ázii.

 

Veľkou oporou pre ňu istotne bude, aj znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák, ktorý bol pozvaný do Číny, ako hosť a člen poroty, už po trinásty krát. Treba veriť, že to bude šťastá "13"


Pozrite si najnovší videoklip KATY TALAN: 

 

 

A pozrite si a vypočujte aj jej predchádzajúce skladby:

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies