Jozef Oklamčák vyberá kandidátku na titul MISS SLOVENSKO 2015

NETKY.SK • 30 Január 2015, 13:18 • 2 min
Jozef Oklamčák vyberá kandidátku na titul MISS SLOVENSKO 2015

BRATISLAVA - Prezident Československého leva, zároveň zakladateľ a už vyše 25 rokov organizátor prestížnej súťaže krásy MISS na Slovensku Jozef Oklamčák, v týchto dňoch zasadol, okrem iných, aj spolu s bývalými misskami Barbarou Franekovou, Kristínou Krajčírovou, Laurou Longauerovou a novou riaditeľkou súťaže Karolínou Chomistekovou, do poroty a hľadal kandidátku na titul MISS SLOVENSKO 2015.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Z celkového počtu 600 prihlásených, nakoniec bolo vybraných 90 dievčat do neverejného semifinále, ktoré sa uskutoční v túto nedeľu (1.februára) v Bratislave.

 

Tam porota vyberie do užšieho finále 15 dievčat, z ktorých sa nakoniec po dvojdňovom sústredení  rozhodne o finálovej dvanástke.

 

Tá bude po prvýkrát predstavená verejnosti 8. februára.

 

Vyvrcholením tohtoročného ročníka MISS SLOVENSKO 2015 bude finálový večer, ktorý sa uskutoční 24. apríla 2015 v priamom televíznom prenose TV JOJ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies