Jozef Oklamčák tvrdí, že má jedinú politickú orientáciu a tou sú ženy

NETKY.SK • 14 Február 2020, 10:56 • 2 min
Jozef Oklamčák tvrdí, že má jedinú politickú orientáciu a tou sú ženy

Celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, ktorý ako prvý odštartoval novodobú tradíciu súťaži Miss v bývalom Československu v roku 1988 a ktorý je zakladateľ Miss Slovensko, ale i novodobej tradície slovenského Slávika tvrdí, že politika ho nikdy nezaujímala.

slovakia

left justify in out

Aj v týchto dňoch, keď sa blížia voľby, je už rozhodnutý koho bude voliť. "Už som si naštudoval kandidátky strán a viem, že zakrúžkujem aj v týchto voľbách, pre mňa najsympatickejšiu ženu a tým sa rozhodne aj ktorú stranu, či zoskúpenie budem voliť. Jednoducho mojou "politickou" orientáciou sú ženy."

A pri príležitosti Valentínskeho dňa, prostredníctvom nášho portálu posiela, aspoň virtuálne, kyticu červených ruží, všetkým ženám, všetkých vekových kategórii, ale hlavne tým, ktoré kandidujú v tohtoročných voľbách.

Ako nám povedal Jozef Oklamčák "Všetkým ženám, ktoré sa rozhodli vstúpiť do politiky, držím palce a želám nech budu toľko krát "zakrúžkované" resp. aby  dostali toľko hlasov, aby som ich počas nasledujúcich 4 rokov mohol vidieť v parlamente. A verím, že niektoré aj v červenom outfite."

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona