Jozef Oklamčák spolu s Karolínou Chomistekovou rozhodnú o finalistkách Miss Slovensko 2016

NETKY.SK • 21 Január 2016, 18:47 • 2 min
Jozef Oklamčák spolu s Karolínou Chomistekovou rozhodnú o finalistkách Miss Slovensko 2016

BRATISLAVA - Po štyroch regionálnych kastingoch, ktoré sa konali v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline a v Bratislave, ale aj na základe online prihlášok, do neverejného semifinále MISS SLOVENSKO 2016, postúpilo celkom 82 dievčat z celého Slovenska. To sa uskutoční, už v túto nedeľu 24.1.2016.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Porota, v ktorej okrem iných, už po 24 krát od roku 1993, zasadne medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ  MISS SLOVENSKO, JOZEF OKLAMČÁK a po druhýkrát, už ako riaditeľka projektu MISS SLOVENSKO, štrnásta najkrajšia žena sveta, v rámci MISS WORLD 2013, KAROLÍNA CHOMISTEKOVÁ. Práve na nich bude, najväčšia ťarcha zodpovednosti, vybrať finálovú dvanástku, ktorá 29.apríla bude bojovať o titul MISS SLOVENSKO 2016.

 

Samozrejme, že pri tom im budú napomáhať aj ďalší členovia, medzi inými aj posledná víťazka LUJZA STRAKOVÁ, dlhoročný choreograf projektu PETER VARADY, ale i ANNA OKLAMČÁKOVÁ, ktorá zasadne do poroty už po 21. krát.

 

MISS SLOVENSKO 2016 bude našu krajinu reprezentovať na svetovej súťaži MISS WORLD. Prvá a druhá vicemiss na MISS INTERNATIONAL a MISS SUPRANATIONAL. Okrem toho najúspešnejšie finalistky, získajú viacero zaujímavých cien. Víťazka sa môže tešiť aj na štýlový Hyundai Tucson a exkluzívny byt v Bratislave. Organizátormi tejto prestížnej súťaže krásy sú už tradične Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION a TV JOJ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies