Jozef OKLAMČÁK sa rozhodol poslať do ČÍNY slovenskú missku "levicu" PATRÍCIU

NETKY.SK • 3 Marec 2017, 18:44 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK sa rozhodol poslať do ČÍNY slovenskú missku "levicu" PATRÍCIU

BRATISLAVA/VIEDEŇ - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, mnohonásobný člen medzinárodných porôt súťaži miss a modeliek Jozef OKLAMČÁK rozhodol, že na na svetovej súťaži krásy v Číne bude Slovenskú republiku reprezentovať PATRÍCIA SLANINKOVÁ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Patrícia, ktorá je členkou elitného zoskupenia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - KRÁĽOVSTVA LEVOV, má 21 rokov, pochádza z Považskej Bystrice, má ideálne miery 90 - 60 - 90 a je študentkou CITY UNIVERSITY OF SEATTLE v Trenčíne. Jej snom už od malička bolo reprezentovať slovenskú krásu vo svete a navštíviť Čínu. 

 

Sny sa jej začínajú plniť vďaka Jozefovi Oklamčákovi, ktorý ju nominoval na súťaž MISS ORIENTAL TOURISM 2017, ktorej finále sa uskutoční v polovici marca v čínskom MianYang City, Sichuan.

O jej garderóbu sa postarala Majka Miklánková a jej svadobný salón WEM z Trenčína. Národný kroj jej dala k dispozícií, požičovňa kostýmov a krojov Matica Slovenská a kvetovú pártu vytvorila Ľubica Drengubiaková, z dielne Drôtiková. Pri prezentácii postavy, teda prezentácií v plavkách, bude slovenskú krásu prezentovať v plavkách z kolekcie RELLECIGA SWIMWEAR

Ako sme sa dozvedeli od zakladateľa a dlhoročného organizátora MISS SLOVENSKO, prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA  Jozefa Oklamčákaktorý je majiteľom licencie pre Slovensko aj Česko, rovnako už vybral aj delegátku, ktorá bude reprezentovať na tejto súťaži ČESKÚ REPUBLIKU. Prezradil len toľko, že aj česká delegátka je  členkou divízie "LEVIC", jeho zoskupenia KRÁĽOVSTVA LEVOV - ČESKOSLOVENSKÝ LEV.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies