Jozef OKLAMČÁK rozhodol: ČESKÚ REPUBLIKU bude na svetovej súťaži v KÓREI reprezentovať tohtoročná finalistka ČESKEJ MISS 2017

NETKY.SK • 3 Október 2017, 06:38 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK rozhodol: ČESKÚ REPUBLIKU bude na svetovej súťaži v KÓREI reprezentovať tohtoročná finalistka ČESKEJ MISS 2017

BRATISLAVA/PRAHA/SOUL – Tak a je rozhodnuté, ČESKÚ REPUBLIKU v kórejskom Soule na svetovej súťaži krásy MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2017 bude reprezentovať Markéta MATOUŠOVÁ, tohtoročná finalistka ČESKEJ MISS 2017.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Finále súťaže sa konalo len pred pár dňami v Brne.

 

Markéta pochádza z Českej Skalice, má 26 rokov a okrem peknej harmonickej postavy má aj ideálnu výšku 175 cm. Na súťaž ju delegoval majiteľ licencie pre Českú a Slovenskú republiku, celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu, Jozef OKLAMČÁK. Ako prezradil, Markéta spĺňa všetky predpoklady úspešne reprezentovať českú krásu a kultúru v ďalekej Ázii. 

Jeden z prvých organizátorov MISS v ČESKOSLOVENSKU, zakladateľ a dlhoročný organizátor MISS SLOVENSKO Jozef OKLAMČÁK,  v týchto dňoch finišuje aj s výberom delegátky, ktorá bude reprezentovať na MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2017 v Soule SLOVENSKÚ REPUBLIKU, ale i jeho, u nás i vo svete dlhé roky uznávanú, agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION.

Ako je známe, OKLAMČÁK PRODUCTION má okrem organizovania súťaže MISS SLOVENSKO "na svedomí" aj anketu o najpopulárnejšieho speváka, speváčky a skupiny SLOVENSKÝ SLÁVIK, ale i ďalšie projekty ako súťaž krásy a mužskej sympatie MISTER SR, súťaž mamičiek MISSIS SR, súťaž babičiek LADY SR, MODELKA SR, anketu MUŽ ROKA, AUTO ROKA a ŠARM i mnoho ďalších eventov.

Súčasný prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák povedal: "Mal som tú česť byť členom poroty ČESKEJ MISS 2017 a Markéta bola mojou favoritkou, preto som sa rozhodol delegovať ju na túto svetovú súťaž. Verím, že ma nesklame a dokáže, že české ženy, samozrejme okrem SLOVENIEK, patria medzi najkrajšie na svete."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies