Jozef OKLAMČÁK rozhodol: Českú republiku bude na svetovej súťaži MISS BIKINI v Číne reprezentovať Barbora Neradová

NETKY.SK • 19 November 2016, 21:07 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK rozhodol: Českú republiku bude na svetovej súťaži MISS BIKINI v Číne reprezentovať Barbora Neradová

PRAHA/ SHENZHEN - medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu a vyše 100 násobný člen porôt svetových súťaží, Jozef OKLAMČÁK sa rozhodol, že na MISS BIKINI INTERNATIONAL 2016 v ČÍNE bude Českú republiku a OKLAMČÁK PRODUCTION reprezentovať česká modelka so slovenskými koreňmi BARBORA NERADOVÁ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Barbora ma 21 rokov, býva v Prahe a má ideálne miery 88-60-88 a výšku 175 cm. Barbora sa už od 17 rokov venuje modelingu, najčastejšie pôsobí v talianskom meste módy Miláne, ale tiež v  Londýne a Barcelone. Mimo iného, česká kráska študuje Medzinárodné vzťahy na Metropolitnej univerzite v Prahe. Hovorí plynule anglicky, čiastočne taliansky a venuje sa i štúdiu ruštiny.

 

Jej snom je precestovať celý svet, poznávanie nových kultúr, a ukázať svetu, že i krásne dievčatá môžu byť aj inteligentné. Vďaka krasológovi a prezidentovi ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefovi Oklamčákovi bude mať  možnosť poznať Čínu, kde síce už pracovné ponuky dostala, ale nikdy ich neprijala. To vraj chce zmeniť.

 

Barbora sa poctivo pripravuje na finále i kondičným tréningom, ale i ako sama priznáva vďaka výbornej genetike to ide ľahko. Na súťaž sa veľmi intenzívne pripravuje, ale hlavne pod vedením kondičných trénerov Michala Břetenářa a Vladislava Korbela.

 

No okrem toho, že pracuje na zdokonalení svojej postavy, tak veľa času venuje aj výberu garderóby. A v tom je jej nápomocný najmä Salón Le Monika, kde zo širokej ponuky luxusných a extravagantných šiat jej zabezpečili, okrem iných, i veľmi krásne finálové spoločenské šaty.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies