Jozef OKLAMČÁK rozhodol: ČESKO bude na súťaži krásy v ČÍNE reprezentovať modelka a členka "LEVA" ANETA

NETKY.SK • 5 Marec 2017, 18:09 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK rozhodol: ČESKO bude na súťaži krásy v ČÍNE reprezentovať modelka a členka "LEVA" ANETA

PRAHA/CHENGDU - Ako sme Vás už informovali, vo verejnosti veľmi známa a vo vo svete veľmi úspešná, agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION, dostala licencie na výber a delegovanie missiek, na svetovú súťaž krásy, ktoré budú reprezentovať Slovensko, Česko na MISS ORIENTAL TOURISM 2017 v ČÍNE.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Poverenie rozhodnúť o delegátkach, ktoré budú reprezentovať jednotlivé štáty, dostal medzinárodne uznávaný a vyše 100-násobný člen mnohých medzinárodných porôt súťaži krásy, zakladateľ novodobej tradície MISS v Československu v roku 1988, zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO a v súčasnosti aj prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK


A ten sa rozhodol, že ČESKÚ REPUBLIKU bude na svetovej súťaži krásy MISS ORIENTAL TOURISM  2017 v ČÍNE zastupovať, modelka a členka elitného zoskupenia ČESKOSLOVESKÝ LEV ANETA KARASOVÁ. Aneta má 22 rokov, pochádza z moravského mesta Uničova, je  študentkou psychológie na Ostravskej Univerzite a už od 13 rokov sa venuje modelingu. Má ideálne miery 90 - 60 - 90 a  výšku 174 cm a  okrem češtiny, veľmi dobre ovláda anglický a nemecký jazyk.

Ako nám povedal Jozef OKLAMČÁK, „pri výbere delegátky a jej garderóby, na túto svetovú súťaž krásy v Číne, mi veľmi účinne pomáhal, majiteľ pražskej modelingovej agentúry FASHION MODELS CZ Jiří MORŠTADT, za čo mu chcem veľmi pekne poďakovať. Totiž Aneta podľa mňa, má všetky predpoklady úspešne reprezentovať ČESKÚ REPUBLIKU, na tejto svetovej súťaži krásy a aj preto z množstva českých dievčat som si vybral práve ju."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies