Jozef Oklamčák rozdáva špeciálne vianočné darčeky pre svoje obľúbené missky - levice

NETKY.SK • 22 December 2017, 08:48 • 2 min
Jozef Oklamčák rozdáva špeciálne vianočné darčeky pre svoje obľúbené missky - levice

BRATISLAVA/PEKING - Jozef Oklamčák, jeden z najskúsenejších odborníkov na ženskú krásu vo svete, zakladateľ novodobej tradície "miss" v bývalom Československu a Miss Slovensko, je veľmi kreatívny človek. To, čo pripravil pre svoje najobľúbenejšie "missky - levice" na vianočný štedrý večer, je ozaj originálne. Pod stromček im venoval letenky na svetovú súťaž do Číny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Túto správu sme zaregistrovali na jeho facebookovej stránke, a tak sme ho oslovili.

 

 "Keď sa niečo deje vo svete v rámci súťaží krásy, tak ma jednoducho v rámci československého priestoru oslovia a ja reagujem, buď áno, alebo nie.  A tak sa to stalo aj v tomto prípade, keď prišla ponuka delegovať na svetovú súťaž do Činy reprezentantky Slovenska a Česka. Zaujal ma najmä termín. Odchod na vianočný štedrý večer a možnosť stráviť Silvestra v ďalekej Číne. A tak som sa po dlhom zvažovaní rozhodol, že tam vyšlem  moje najobľúbenejšie a najspoľahlivejšie dievčatá, ktoré tak zároveň dostanú odo mňa aj netradičný darček - letenky do Pekingu a trojtýždňový pracovný pobyt v Čine," prezradil nám Jozef Oklamčák.

 

img

Jozef Oklamčák. Foto: Facebook

 


Slovenskú republiku, tak bude na svetovej súťaži krásy Miss All Nations 2017 zastupovať Patrícia Slaninková,  ktorá má 21 rokov a pochádza z Považskej Bystrice. Má ideálne miery 90 - 60 - 90, je študentkou City University of Seattle v trenčíne a je členkou Oklamčákového zoskupenia Československý Lev.

 

img

Patrícia Slaninková. Foto: Archív PS



Meno reprezentanky Českej republiky nám zatiaľ  Jozef Oklamčák neprezradil. Dolaďujú sa totiž ešte posledné potrebné náležitosti,  jej meno sa však dozvieme už čoskoro, v priebehu pár hodín.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona