Jozef OKLAMČÁK posilnil svoj team "levov" o švédsku skupinu REDNEX

NETKY.SK • 8 September 2015, 18:05 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK posilnil svoj team "levov" o švédsku skupinu REDNEX

BRATISLAVA - Celosvetovo známa skupina REDNEX sa v týchto dňoch stala ďalším členom ELITNÉHO KLUBU, ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Team "levov" známeho krasológa, zakladateľa a dlhoročného organizátora MISS SLOVENSKO a SLOVENSKÉHO SLÁVIKA, Jozefa Oklamčáka, prijal medzi seba, celosvetovú legendu, švedsku skupinu REDNEX. A tak v poslednom období sa známe zoskupenie " oklamčákových levov" posilnilo o ozaj niečo výnimočné.

 

Skupina REDNEX počas svojej existencie nahrala desiatky celosvetovo známych hitov a tak sa zaradila medzi TOP skupiny v posledných 20 rokov.

 

Rednex je techno-folk -bluegrassová skupina, ktorá sa stala populárnou vďaka ich najväčšiemu hitu Cotton Eye Joe, ale i s takými hitmi ako Old Pop in an Oak, The Spirit of the Hawk a Wish You Were Here. Skladbu Cotton Eye Joe  vydali v roku 1994 a mala obrovský medzinárodný úspech sa stala aj hitom  v USA.  Z viac ako 10 miliónov predaných kusov v 12 krajinách sveta bolo najmenej 41 zlatých ocenení a 5 európskych trojitých platinových ocenení. Ich singel Fe Fi (The Old Man Died), bol vysielaný na otváracom ceremoniáli svetových atletických majstrovstvách v HELSINKÁCH a bol vysielaný po celom svete.

 

A tak po spevákovi DESMODU, 7-násobnom Zlatom Slávikovi MÁRIOVI KULY KOLLÁROVI a herečke, ocenenej okrem iného aj ČESKÝM LEVOM, Janke HUBINSKEJ, je to ďalší silný hráč pre zoskupenie ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu.

 

Vzhľadom nato, že sme boli v redakcii príjemne prekvapení, tak sme sa zaujímali ako sa podarilo získať medzi "levov", tak úspešnú a medzinárodne uznávanú skupinu, akou je REDNEX.

 

Prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák nám odpovedal: „Túto otázku mi dali aj naši členovia, no nič za tým netreba hľadať, len to, že už vyše tridsať rokov, sa venujem showbiznisu, či už ako manažér, producent, alebo organizátor rôznych podujatí. Možno viac by Vám o tom povedal Robo Grigorov, Peter Nagy, či Pavol Drapák a ďalší...Navyše bol som pri začiatkoch, úspešných ľudí, ako Jaro Slávik, Peter Bielik, Peter Riava, Lenka Slaná, Erika Judínyová a mohol by som menovať ďalších a ďalších.

 

Ale snáď pre tých, ktorí sa o to zaujímajú, by postačilo sa pozrieť TU.... kde je to o mne veľmi v krátkosti promované. A v prípade skupiny RENDEX je to najmä o dobrých dlhoročných vzťahoch s majiteľom TOPFESTU Dušanom Drobným a tiež mojím priateľom Jarom Parákom"

 

Na pripomenutie vypočujte si najznámejší hit skupiny REDNEX - Cotton Eye Joe :

 

 

alebo aj  novší hit skupiny REDNEX Spirit Of The Hawk:

 

 

Čo je a kto je... ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport  team, sa dozviete na:  www.ceskoslovenskylev.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona