Jozef OKLAMČÁK posiela do Číny na svetovú súťaž MISS BIKINI slovenskú "LEVICU" PATRÍCIU

NETKY.SK • 15 November 2016, 07:13 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK posiela do Číny na svetovú súťaž MISS BIKINI slovenskú "LEVICU" PATRÍCIU

SHENZEN/GUANGZHOU - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, Jozef Oklamčák cez víkend uzavrel výber missky na súťaž MISS BIKINI INTERNATONAL 2016, ktorá sa bude konať v čínskych mestách Shenzhen a Guangzhou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

SLOVENSKÚ REPUBLIKU a agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION bude na svetovej súťaži krásy reprezentovať členka známeho zoskúpenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, "levica" PATRÍCIA SLANINKOVÁ

 

Patrícia má 21 rokov, pochádza z Považskej Bystrice, má ideálne miery 90 - 60 - 90 a je študentkou CITY UNIVERSITY OF SEATTLE v Trenčíne. Jej snom už od malička bolo reprezentovať slovenskú krásu vo svete a navštíviť Čínu. Sny sa jej začínajú plniť vďaka Jozefovi Oklamčákovi, ktorý ju nominoval na súťaž. 
 

Patrícia, pred rokom získala okrem iného aj titul  MISS 17.novembra, ktorú organizovali "LEVY". Pozrite si video TV štábu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a zažite atmosféru jej korunovácie!

 

 

 

Ako sme sa dozvedeli od zakladateľa a dlhoročného organizátora MISS SLOVENSKO, prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA  Jozefa Oklamčáka, ktorý je majiteľom licencie pre Slovensko aj Česko, v priebehu týždňa sa rozhodne aj o ďalšej delegátke, ktorá bude reprezentovať na svetovej súťaži krásy MISS BIKINI INTERNATIONAL 2016 ČESKÚ REPUBLIKU.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies