Jozef OKLAMČÁK má v Číne na svetovej súťaži krásy svoju favoritku je ňou "LEVICA" JÚLIA

NETKY.SK • 25 September 2016, 09:05 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK má v Číne na svetovej súťaži krásy svoju favoritku je ňou "LEVICA" JÚLIA

WENZHOU - Ako sme Vás už informovali, medzinárodne uznávaný oborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK, v týchto dňoch vydelegoval na svetovú súťaž krásy MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016, okrem českej delegátky, ktorá je tohtočnou finalistkou ČESKEJ MISS NIKOLY KOVAŘÍKOVEJ, aj krásnu vychodňarku JÚLIU KOKOROĎOVÚ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A ta sa nám ohlásila priamo z čínskeho mesta Wenzhou, kde sa v najbližších dňoch uskutoční finále tejto medzinárodnej súťaži krásy.

Ako nám povedala Júlia, je pripravená bojovať ako "levica", aby dosiahla, čo najlepšie umiestnenie, ale hlavne aby dobre reprezentovala SLOVENSKÚ REPUBLIKU a Jozefa Oklamčáka, ako i  jeho agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION,  ktorý ju na túto svetovú suťaž krásy vybral a delegoval.

Na súťaž veľmi intenzívne pripravovala vyše dvoch mesiacov na sústredení v Chorvátsku, ale hlavne vo Fitnes centre Olymp v Prešove pod vedením trénera MARKO GIZELA. No okrem toho, že pracovala na zdokonalení svojej postavy, tak veľa času venovala aj výberu garderóby, ale i výberu národného kroja. 


A v tom jej bola nápomocná najmä JANA KUCBELOVA a jej firma PARTA, slovenské ľudové kroje z DETVY, ktorá Júlií, zapožičala nádherný kroj z obce DOBRÁ NIVA.  A rovnako k  nej bolo ústretové aj Svadobné centrum DANKA, ktoré sidli vo vychodňárskej obci KAPIŠOVÁ, neďaleko Svidníka, kde zo širokej ponuky luxusných a extravagantných šiat jej zabezpečili, okrem iných, i veľmi krásne finálove spoločenské šaty.

A ako to celé dopadne sa dozvieme 27.októbra 2016, kedy sa koná finálový galavečer, za účasti missiek z celého sveta. Júlia nám sľubila, že sa nám ozve po skončení finálového večera, či už ako víťazka, alebo aj keby tento titul nezískala. Jej hlavným cieľom je čo najlepšie reprezentovať naše krásne Slovensko a jeho tradície, no hlavne nesklamať dôveru, prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa Oklamčáka, vďaka ktorému mala možnosť cestovať do Činy a zúčastníť sa tejto svetovej súťaži krásy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona