Jozef Oklamčák hľadá v poradí už 24. Miss Slovensko

NETKY.SK • 13 Január 2016, 20:50 • 2 min
Jozef Oklamčák hľadá v poradí už 24. Miss Slovensko

BRATISLAVA - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK, ktorý po vzniku Slovenskej republiky v roku 1993 založil tradíciu súťaž MISS SLOVENSKO, v týchto dňoch je na cestách po Slovensku a hľadá v poradí už 24 krásku, ktorá získa v tomto roku prestížny titul MISS SLOVENSKO 2016.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako nám pred svojim odchodom povedal  Jozef Oklamčák "kastingy tejto prestížnej súťaže krásy, začínajú v stredu 13. januára a uskutočnia sa v Žiline (13.1. Boutique Hotel Dubná Skala), v Košiciach (14.1. Congress Hotel Centrum), Banskej Bystrici (15.1. Kongres hotel Dixon) a napokon v Bratislave (17.1. Hotel DoubleTree by Hilton), stále v čase od 14.00 hod do 17.00 hod."

 

Záujemkyne o postup do semifinále musia spĺňať základné podmienky. V čase aprílového finále musia mať vek 18 - 24 rokov, byť slobodné, bezdetné, slovenskej štátnej príslušnosti, bez výrazného tetovania a plastických operácií. Mali by to byť dievčatá, ktoré sa túžia rozvíjať, chcú ísť príkladom mladším ročníkom a na úrovni reprezentovať titul Miss Slovensko doma i v zahraničí.

 

Neverejné semifinále, z ktorého vzíde finálová dvanástka, sa uskutoční 24. januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton. O pár dní neskôr, 2. februára,  predstaví tohtoročnú zostavu, súčasná riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

 

Tohtoročné finále sa uskutoční 29. apríla a priamy prenos z tohto večera odvysiela TV JOJ.

 

Nová Miss Slovensko získa postup na svetovú súťaž MISS WORLD 2016, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, štýlový Hyundai Tucson a exkluzívne bývanie pri Dunaji od spoločnosti Smart Brokers. Prvá a druhá vicemiss pocestujú na svetové súťaže Miss INTERNATIONAL a MISS SUPRENATIONAL 2016.

 

Organizátormi tejto prestížnej súťaže krásy, už tradične je Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION a TV JOJ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies