Jozef Oklamčák hľadá missku na medzinárodnú súťaž krásy do Kórey

NETKY.SK • 4 August 2016, 15:58 • 2 min
Jozef Oklamčák hľadá missku na medzinárodnú súťaž krásy do Kórey

SOUL - Aj v najbližších dňoch, známy slovenský krasológ a medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK, bude obklopený kráskami, medzi ktorými bude hľadať vhodný tip slečny, ktorá bude reprezentovať Slovenskú republiku na svetovej súťaži krásy v Južnej KÓREY.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

JOZEF OKLAMČÁK po náročných, ale veľmi príjemných, víkendoch hľadania českých a slovenských krások do ČÍNY a finalistiek pre maďarskú súťaž krásy, dostal poverenie od kórejských organizátorov, vybrať vhodnú delegátku, ktorá bude reprezentovať Slovenskú republiku a agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION na svetovej súťaži krásy v kórejskom hlavnom meste Soule.

 

Súťaž sa bude konať v októbri a veľkou výhodou pre dievčatá je ta skutočnosť, že minimálna výška je len 170 cm a určený vek je od 18 do 26 rokov. Dievčatá, ktoré spĺňajú tieto kritéria sa môžu prihlásiť na email: oklamcak@oklamcak.sk a info@ceskoslovenskylev.com

 

V prvom rade musia poslať kvalitne fotografie v šatách, plavkách a portrét v kvalite minimálne 300 kb a svoje základne miery a vek. Samozrejme, že hlavnou podmienkou je slovenské občianstvo, resp. musia mať slovenský pas, ale podľa Jozefa Oklamčáka, v tomto prípade veľkú šancu majú slečny, ktoré majú vietnamský, čínsky resp. ázijský pôvod. Termín prihlásenia je do 15.augusta 2016.

 

Ako nám povedal zakladateľ, dlhoročný organizátor oficiálnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK, „už je to tak, že v poslednom období sa na mňa stále viac a viac obracajú organizátori medzinárodných súťaži o delegovanie missiek nielen zo Slovenska, ale i okolitých krajín. Úprimne musím povedať, že ma to veľmi teší, aj keď niekedy sú termíny veľmi horúce. Ale nemám s tým problém. Aj delegátku na túto svetovú súťaž chcem vybrať do 15.augusta 2016. Mám totiž takú skúsenosť, že čím dlhšie je termín uzávierky, tým viac slečny váhajú uchádzať sa o túto možnosť. Stále tvrdím, že kto zaváha a nenájde ihneď odvahu, tak jednoducho ma smolu.  A v tomto prípade nie je potrebné množstvo ale kvalita, a to jedna jediná"




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies