Jozef OKLAMČÁK finišuje s výberom missiek do ČÍNY

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 14:55 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK finišuje s výberom missiek do ČÍNY

VIEDEŇ/PRAHA/BRATISLAVA - Ako sme Vás už informovali agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION, dostala licencie na výber a delegovanie missiek, na svetovú súťaž krásy, ktoré budú reprezentovať Slovensko, Česko a Rakúsko na MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 v ČÍNE.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podmienkou je minimálna výška 172 cm a vek od 18 do 27 rokov. Dievčatá musia byť slobodné, bezdetné a so znalosťou anglického, alebo ruského jazyka.

 

Samozrejme čínština  je vítaná. Musia mať slovenské, české alebo rakúske občianstvo, resp. cestovný pas, alebo trvalé bydlisko, príslušnej krajiny.

 

Fotografie postavy, v plavkách a tváre, je potrebné poslať do 15.7.2016 na email: oklamcak@oklamcak.sk, alebo info@ceskoslovenskylev.com

 

Termín uzávierky sa blíži, a ako sme sa dozvedeli od medzinárodne uznávaného  odborníka na ženskú krásu, Jozefa Oklamčáka, delegátky za ČESKO a SLOVENSKO už má na 90% vybrané. V týchto dňoch, sa rozhoduje už len o slečne, ktorá bude reprezentovať na svetovej súťaži krásy MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016, RAKÚSKO.

 

Ako nám povedal zakladateľ a dlhoročný organizátor MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, "bol som prekvapený zo záujmu dievčat z Čiech, Slovenska a Rakúska, zúčastniť sa tejto medzinárodnej súťaže krásy. V súčasnosti, čo sa týka Slovenska a Česka, už mám predstavu,  kto do Číny pocestuje, už len sa musím rozhodnúť o delegátke, ktorá bude na tejto svetovej súťaži reprezentovať Rakúsko. Mám nato ešte pár dní..."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies