Jozef OKLAMČÁK dostal poverenie, zabezbečiť do KÓREY aj českú missku

NETKY.SK • 14 August 2016, 14:01 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK dostal poverenie, zabezbečiť do KÓREY aj českú missku

SOUL /PRAHA - Ako sme Vás už v týchto dňoch informovali, medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK, dostal poverenie zabezpečiť slečnu, ktorá bude reprezentovať Slovenskú republiku na svetovej súťaži krásy v Južnej KÓREY.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef Oklamčák hľadá missku na medzinárodnú súťaž krásy do Kórey.

 

A práve dnes sa jeho poverenie rozšírilo aj o zabezpečenie delegátky, ktorá bude reprezentovať v Soule aj ČESKÚ REPUBLIKU. 

 

Dôveryhodnosť, zakladateľa novodobej súťaže miss v bývalom ČESKOSLOVENSKU ale i MISS SLOVENSKO a súčasného prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa Oklamčáka, ktorý údajne patrí medzi päť pracovne najstarších a najskúsenejších ľudí na svete, ktorí sa ešte stále pohybujú v tejto branži, neustále stúpa, o čom svedčí aj táto dnešná skutočnosť.


Súťaž v kórejskom Soule, sa bude konať v októbri a podmienkou pre potencionálne kandidátky je minimálna výška 170 cm a určený vek je od 18 do 26 rokov. 

 

Samozrejme, že hlavnou podmienkou je české občianstvo. Dievčatá, ktoré spĺňajú tieto kritéria sa môžu prihlásiť na email: oklamcak@oklamcak.sk a info@ceskoslovenskylev.com 

V prvom rade musia poslať na horeuvedený email, fotografie v šatách, plavkách a portrét v kvalite minimálne 300 kb a svoje základne miery a vek. 
Termín prihlásenia, majú české dievčatá max. do 22.augusta 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies