JOZEF OKLAMČÁK delegoval na svetovú súťaž krásy, ďalšiu slovenskú missku, tentokrát na MISS SUPRANATIONAL 2017

NETKY.SK • 28 November 2017, 5:51 • 2 min
JOZEF OKLAMČÁK delegoval na svetovú súťaž krásy, ďalšiu slovenskú missku, tentokrát na MISS SUPRANATIONAL 2017

BRATISLAVA - Po úspešnom návrate I. VICEMISS SLOVENSKO 2017 Petry Varaliovej, ktorá na súťaži krásy MISS INTERNATIONAL 2017 v japonskom Tokiu, sa prebojovala do finálovej TOP 15, v týchto dňoch odcestovala reprezentovať SLOVENSKÚ REPUBLIKU, ďalšia misska.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tentokrát to je tohtoročná II.VICEMISS SLOVENSKO 2017 Michaela Cmarková, ktorá bude naše farby zastupovať na svetovej súťaži MISS SUPRANATIONAL 2017 v poľskom meste KRYNICA ZDROJ. 


Na súťaž ju delegoval rovnako ako aj Petru, uznávaný odborník na ženskú krásu a mnohonásobný člen medzinárodných porôt súťaži krásy Jozef OKLAMČÁK.

 

Ten práve aj minulý rok bol členom poroty na tejto svetovej súťaži MISS SUPRANATIONAL 2016, kde naša II.VICEMISS  SLOVENSKO 2016 Lenka TEKELJAKOVÁ zo 71 krajín sveta 
sa dostala až do TOP 10 a celkovo skončila na 8 mieste. 

Ako nám povedal zakladateľ a spoluorganizátor MISS SLOVENSKO Jozef Oklamčák, "toto jej miesto patrí v histórii, k jednému z najlepších umiestnení slovenskej delegátky, na celosvetovej súťaži krásy, ktorá bola vybraná a delegovaná zo súťaže MISS SLOVENSKO,  ktorú už tradične organizuje agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION a Produkčný dom FORZA. Verím, že Michaela bude na súťaži MISS SUPRANATIONAL 2017 rovnako úspešna. Držím jej palce."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona