Jozef OKLAMČÁK delegoval na svetovú súťaž do Číny semifinalistku ČESKEJ MISS 2017 Dominiku Kolcovú

NETKY.SK • 25 December 2017, 10:03 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK delegoval na svetovú súťaž do Číny semifinalistku ČESKEJ MISS 2017 Dominiku Kolcovú

PRAHA/BRATISLAVA/PEKING- Tak, v týchto hodinách padlo rozhodnutie, že na svetovej súťaži krásy MISS ALL NATIONS 2017 v Čine bude ČESKÚ REPUBLIKU reprezentovať semifinalistka ČESKEJ MISS 2017 Dominika KOLCOVÁ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako nám povedal medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, ktorý je majiteľom licencii pre SLOVENSKU a  ČESKÚ REPUBLIKU, Jozef OKLAMČÁK "Dominika naplnila všetky moje predstavy a požiadavky, ktoré som od nej požadoval, a tak som sa rozhodol jej "venovať" pod vianočný stromček účasť na svetovej súťaži krásy v Číne".

Dominika Kolcová, pochádza z Hradca Králového, má 19 rokov a okrem peknej harmonickej postavy má aj ideálnu výšku 180 cm.

 

A tak spolu so Slovenskou reprezentantkou Patríciou Slaninkovou, o ktorej sme už písali predtým, strávia VIANOČNÉ SVIATKY aj SILVESTRA v ďalekej Číne.

Ako nám povedala Dominika," urobim všetko preto, aby som v prvom rade nesklamala dôveru pána Oklamčáka, ktorý sa pre mňa rozhodol a delegoval ma reprezentovať ČESKÚ REPUBLIKU a jeho agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION. A budem bojovať, ako ozajstná "LEVICA", aby som dosiahla čo najlepšie umiestnene a naplnila tak odkaz značky, zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, ktorého som členkou".
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies