Jozef OKLAMČÁK a Viktória PODMANICKÁ krstnými rodičmi WOMEN SECRET v Bratislave

NETKY.SK • 28 December 2022, 14:00 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a Viktória PODMANICKÁ krstnými rodičmi WOMEN SECRET v Bratislave

BRATISLAVA - Po mnohých mestách vo svete, predajňa značky WOMEN SECRET, vďaka podnikateľovi Ľudovítovi Hamašovi je už aj v Bratislave. A krstnými rodičmi sa stal, odborník na ženskú a mužskú krásu, známy krasológ, "RED MAN" Jozef Oklamčák a I. vicemiss Slovensko 2020 Viktória Podmanická, ktorí túto značkovú predajňu v bratislavskom Auparku otvorili za účasti generálneho manažéra WOMEN SECRET, španiela Antonisa Kyprianou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako je to už zvykom, kde je Jozef Oklamčák, tam nechýbajú ani jeho členovia zoskupenia osobnosti Československého leva. A pri krste a otvorení WOMEN SECRET, sa jej zúčastnili, okrem iných, aj speváčka Marcela Laiferová, hokejová legenda Jozef Golonka, humorista Oliver Andrásy, spevák Jozef Ivaška, či kardiochirurg Viliam Fischer. A práve aj oni, zhodnotili kvality tejto značky vo video dokumente, kde ich vyspovedala naša misska Viktória Podmanická. Dámy tešte sa na krásne kúsky spodného prádla, plaviek, pyžám a županov. A ako pri rozhovore "krstný otec" značky WOMEN SECRET, Jozef Oklamčák, medzi riadkami poznamenal "verím ,že v tejto bratislavskej predajni v AUPARKU, nebude chýbať, ani tovar v moje obľúbenej RED farbe".  

 

Video z krstu WOMEN SECRET

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies