Jozef OKLAMČÁK a spevák Peter NAGY si zaspomínali v Bojniciach na svoje začiatky

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 21:52 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a spevák Peter NAGY si zaspomínali v Bojniciach na svoje začiatky

BOJNICE - Jozef Oklamčák, ktorý v roku 1988 naštartoval novodobú tradíciu MISS v bývalom Československu a po vzniku Slovenskej republiky, okrem iného založil súťaž krásy MISS SLOVENSKO, či súťaž mamičiek MISSIS SR, mužov MISTER SR a babičiek LADY SR, ale i anketu popularity SLOVENSKÝ SLÁVIK je známy aj tým, že sa v minulosti ešte za ČSSR, podieľal aj na organizácií Hudobného festivalu mladých v Bojniciach.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A práve tento víkend sa po 30 rokoch stretol so spevákom Petrom Nagyom a je to až neuveriteľné, ale neplánované, práve symbolicky v Bojniciach.


Stretli sa na mieste, kde  práve Jozef Oklamčák, pomáhal Petrovi Nagymu rozbehnúť jeho spevácku kariéru, v rámci Hudobného festivalu mladých, kde v tom čase bol šéfom tlačového strediska.


A práve aj vďaka Oklamčákovi, ktorý bol v tom čase, aj šéfom tlačového strediska Bratislavských hudobných slávnosti, Bratislavských džezových dní, či ROCKFESTU v Prahe sa Peter dostal na titulku, vtedy najprestížnejšieho hudobného časopisu, Melódia.

Na podujatí v Bojniciach, ktoré organizoval člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, majiteľ 1. slovenskej lekarníckej spoločnosti UNIPHARMA Tomislav Jurík, okrem Patra Nagya vystúpila speváčka Márie Rottrová členka "LEVA" speváčka  Mista a Barbora Švidraňová.

Okrem už spomínaného krasológa Jozefa Oklamčáka, sa ho zúčastnil aj známy advokát, člen zoskupenia "LEVA" Ladislav Kuruc a otec speváčky Mista, ktorá už dlhodobo veľmi úspešne pôsobí v Prahe.


A zábava pokračovala až do skorých ranných hodín, o ktorú sa postaralo aj známe hudobne zoskupenie Kollárovci.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies