Jozef OKLAMČÁK a Jozef GOLONKA krstnými rodičmi knihy Marcely LAIFEROVEJ

NETKY.SK • 29 Apríl 2017, 10:26 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a Jozef GOLONKA krstnými rodičmi knihy Marcely LAIFEROVEJ

BRATISLAVA - V týchto dňoch sa v Dome kultúry na Vajnorskej v Bratislave, uskutočnila prezentácia a krst knihy MARCELY LAIFEROVEJ AKO SI SPRÍJEMNIŤ A OKORENIŤ ŽIVOT.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Krstnými rodičmi tejto kuchárskej knihy, ktorú vydalo vydavateľstvo IKAR,  bol prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu zakladateľ MISS SLOVENSKO a ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK Jozef OKLAMČÁK spolu s členom "LEVA" hokejovou legendou Jozefom GOLONKOM.

Moderátorom slávnostného uvedenia tejto knihy na trh bol herec, textár, režisér, scenárista, moderátor, spevák a pedagóg Zoro Laurinc.

Medzi pozvanými hosťami, okrem iných, nechýbali ani ďalší členovia zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show šport teamu, speváci Pavol DRAPÁK, Igor KMEŤO a Dušan GRÚŇ, známy advokát Ladislav KURUC, uznávaný neurológ prof. Pavel TRAUBNER, Andrea TATARKOVÁ, Zora KONDE, Libuša KOLLÁROVÁ a Janette DRAPÁKOVÁ.

O hudobné spríjemnenie krstu sa okrem samotnej speváčky MARCELY LAIFEROVEJ postarali aj "LEVY" Paľo DRAPÁK, Igor KMEŤO a Dušan GRÚŇ.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona