FOTO a VIDEO JOZEF OKLAMČÁK a jeho zoskupenie "LEVOV" volil "MISS 17.novembra"

NETKY.SK • 23 November 2015, 18:23 • 2 min
FOTO a VIDEO JOZEF OKLAMČÁK a jeho zoskupenie "LEVOV" volil "MISS 17.novembra"

SLOVENSKÝ GROB - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM, na utajovanej žúrke PREDATORS JUNGLE NIGHT, v príjemnom prostredí reštaurácie HUSACINA u GÁLIKA v SLOVENSKOM GROBE, si pripomenul revolučný 17.november 1989.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na oslave nechýbala ani husacina, lokše, kapusta, prasiatko, revolučná predátorská torta, ohňostroj a bohatý program. 

 

V rámci podujatia sa uskutočnila aj súťaž o "MISS 17.novembra". Porota bola zostavená z prítomných osobnosti športu, kultúry a spoločenského života a zároveň aj členov "LEVOV" medzi ktorými nechýbali moderátor PETER VARINSKÝ, humorista OLIVER ANDRÁSY, neurológ  JURAJ ŠTOFKO, prof. PAVEL TRAUBNER, spevák  IGOR KMEŤO, herečkaJANA HUBINSKÁ, karatista ROMAN VOLÁK, majiteľ ČESKEJ MISS PETR KOZÁČEK, herec a moderátor ŠTEFAN SKRÚCANY,  hokejová legenda JOZEF GOLONKA a slovenský krasológ  JOZEF OKLAMČÁK.

 

O dobrú zábavu, sa okrem iných, postaral aj saxofonista PALI GREKSA či spevák IGOR KMEŤO spolu s IGOROM KMEŤOM ml. a ich KMEŤOBAND.

Ako pre netky povedal, zakladateľ novodobej súťaže MISS v ČESKOSLOVENSKU a MISS SLOVENSKO, zároveň prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK "naše zoskupenie "LEVOV" sa zišlo v Slovenskom Grobe, aby si pripomenulo revolučný 17.november, trošku netradične a všetko čo sa tam dialo, malo skôr nádych recesie a zábavy a aj voľba" MISS 17.novembra" bola symbolická. Bol to nápad nášho člena klubu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a hostiteľa PREDATORS JUNGLE NIGHT, Laca Kováča. Ale čo je zaujímavé, na víťazke sa zhodla väčšina členov poroty, čo sa stáva pri iných súťažiach krásy malokedy. Jednoducho "LEVY " potvrdili, že v JEDNOTE JE SILA"

Pokial chcete zažiť atmosféru oslav a voľby MISS 17.novembra, pozrite si video filmového štábu "levov":

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies