Jozef OKLAMČÁK a Ádám FÁSY vyberali finalistky súťaže Najkrajšia Maďarka sveta - Magyarok világszépe

NETKY.SK • 2 August 2016, 07:21 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a Ádám FÁSY vyberali finalistky súťaže Najkrajšia Maďarka sveta - Magyarok világszépe

DUNAJSKÁ STREDA - Celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ súťaže MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU a MISS SLOVENSKO Jozef OKLAMČÁK bol aj tento víkend obklopený krásnymi slečnami, ktoré sa uchádzali o postup do finále súťaže NAJKRAJŠIA MAĎARKA SVETA - Magyarok világszépe.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef OKLAMČÁK so svojím priateľom a  organizátorom tejto súťaže v Maďarsku, Ádamom FÁSYM vyberali slečny za účinnej pomoci módnej  návrharky Annamárii KISS KÓSA, majiteľa Felvidék Szépe  Petra  VARGU, známeho maďarského speváka Viktora VARGU a Mariky FÁSY.

Do finálovej osemnástky na kastingu, ktorý sa konal v Dunajskej Strede postupili 4 dievčata zo Slovenska - Andrea Barthalos, Orsolya Juhász, Kitti Lednecky, Zsófia Czibor a Renáta Danó z Ukrajiny.

Ako nám povedal majiteľ agentúry OKLAMČÁK PRODUCTION a  prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK "S radosťou som prijal pozvanie môjho priateľa Ádama FÁSYHO, ktorý v minulosti dlhé roky organizoval MISS v Maďarsku a v súčastnosti, okrem iného,  je majiteľom známej hudobnej, televíznej relácie Zeneexpressz. Chcel som podporiť túto jeho myšlieku hľadania nakrajšej národnej slečny sveta, pretože takúto súťaž pod názvom NAKRAJŠIA SLOVENKA SVETA som zorganizoval ešte pred 24 rokmi v 1992 v Martine, kde zvíťazila bývalá televízna moderátorka Gabriela HARŠANYOVÁ a malá veľký úspech nielen na Slovensku ale i vo svete".

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies