Jozef dobil 39-ročného muža na smrť, hrozí mu 10 rokov!

NETKY.SK • 23 Február 2014, 17:20 • 2 min
Jozef dobil 39-ročného muža na smrť, hrozí mu 10 rokov!

BRATISLAVA/ŽILINA - Dvojica mužov v rodinnom dome v Turzovke na smrť dobila 39-ročného muža. Nešťastie sa stalo v noci z piatka na sobotu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, starší z obvinených 67-ročný Jozef napadol muža v predsieni domu. "Chytil ho za vlasy a ťahal do kuchyne, kde ho niekoľkokrát udrel rukou do tváre. Následne si privolal pomoc, na čo prišiel 42-ročný Peter, ktorý napadnutého muža presne nezistený počet krát udrel do hlavy," opísala prípad Balogová. Zbitého muža potom obidvaja odtlačili na úroveň vchodových dverí, kde ho starší z nich ešte udieral francúzskou barlou po hlave. Mladší muža dreveným kolom tlačil von z dverí. "Napadnutý muž bol o pár hodín nájdený mŕtvy. Presnú príčinu jeho smrti určí až pitva," uviedla hovorkyňa.

 

Útočníkov zadržali a sú v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ podal podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Obvinili ich zo zločinu zabitia v spolupáchateľstve, za čo im hrozí väzenie na sedem až desať rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies