Jozef Daňo odchádza z Dukly z rodinných dôvodov

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 09:20 • 2 min
Jozef Daňo odchádza z Dukly z rodinných dôvodov

TRENČÍN - Doterajší športový manažér Dukly Trenčín Jozef Daňo odchádza po dvoch rokoch z riadiacich funkcií hokejového klubu.

slovakia

left justify in out

Za odchodom sú rodinné dôvody. Novým generálnym manažérom bude 39-ročný Ján Kobezda. Aj vďaka Daňovi sa klub dostal z najhoršieho. Posledné dva roky ťahali Duklu spoločne s predsedom predstavenstva Viliamom Ružičkom a sekretárom klubu Eduardom Hartmannom. "Bolo to moje rozhodnutie, skončil som z rodinných dôvodov. Prišli sme s pánom Ružičkom do klubu, keď bol v horšom štádiu, opúšťam ho v situácii, keď sa nám ho podarilo zastabilizovať a neodchádzam s pocitom, že by tu bolo čosi zlé, nie sú tu dlhy. Neboli to jednoduché dva roky, ale klub je v lepšej kondícii, ako keď som do neho prichádzal, z toho mám dobrý pocit," komentoval svoje rozhodnutie na klubovom webe Dukly Jozef Daňo.


Príležitosť viesť Duklu z manažérskej funkcie dostáva Ján Kobezda. Jeho prvou úlohou bude vyriešenie trénerskej otázky. Seniorov viedli doteraz Roman Stantien s Branislavom Jánošom. "Táto otázka je zatiaľ otvorená, budeme o nej informovať hneď, ako to bude vyriešené," uviedol pre hkdukla.sk Kobezda, ktorý bude zostavovať aj káder na novú sezónu. Momentálne majú Trenčania podpísané zmluvy so štyrmi hráčmi. "Jozef Daňo mi funkciu odovzdal s tým, že mi porozprával o tom, ktorí hráči majú záujem ostať, ktorí naopak nie. Teraz si to musíme prebrať a rozhodnúť sa, ktorí hráči a za akých podmienok tu budú pôsobiť. Samozrejme, určujúce budú stále finančné podmienky, záleží teda aj na tom, aké požiadavky budú mať hráči," dodal pre hkdukla.sk Ján Kobezda.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies