Jozef Bubenko novým trénerom Michaloviec

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 09:32 • 2 min
Jozef Bubenko novým trénerom Michaloviec

MICHALOVCE - Novým trénerom futbalistov slovenského druholigového klubu MFK Zemplín Michalovce sa stal Jozef Bubenko. Asistovať mu bude Jozef Valkučák, novou tvárou v kádri je stredopoliar Lukáš Janič, ktorý prichádza z českých Teplíc. Bubenko donedávna sedel na lavičke vtedy ešte corgoňligového Tatrana Prešov.

slovakia

left justify in out

"Je to skúsený kouč, ktorý už má niečo odtrénované. Navyše, pochádza z neďalekého Prešova, čo tiež zavážilo. Dohodli sme sa s ním na ročnej spolupráci,“ povedal predseda predstavenstva MFK Zemplín Igor Šoltinský pre regionálne vydanie Korzára. "S Janičom sme už prakticky dohodnutí, takže by mal zostať u nás," dodal I. Šoltinský na margo hráča, ktorý v metropole Zemplína pôsobil v jarnej časti sezóny 2005/2006. 

Šesťdesiatdvaročný Bubenko sa v rokoch 2000 a 2001 radoval na lavičke Interu Bratislava z double, teda triumfu v najvyššej domácej dlhodobej súťaži aj národnom pohári. Okrem Prešova a "žlto-čiernych" viedol aj Bardejov, Panionios Atény, reprezentáciu SR do 21 rokov, Spartak Trnava, Iraklis Solún, Olympiakos Volos a v roku 2011 arménsky tím z Jerevanu FC Mika. Michalovce obsadili v II. lige 2012/2013 piatu priečku medzi tuctom účastníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies