Jozef Banáš dlhodobo popieral Covid19. Teraz s ním bojuje

NETKY.SK • 22 December 2020, 13:58 • 2 min
Jozef Banáš dlhodobo popieral Covid19. Teraz s ním bojuje

BRATISLAVA - Nie je to prvýkrát, čo na koronavírus ochorel ten, kto jeho existenciu popieral.

slovakia

left justify in out

Ide tak asi o jeden z ďalších dôkazov toho, že koronavírus si naozaj nevyberá. 

 

Banášov postoj ku Covid19

 

„A čo, zomiera Viktor s Adelou, alebo čo?! Nikto ma nepresvedčí o tom, aké je to nebezpečné, nikto,“ vyjadril sa Jozef Banáš, potom, ako sa nakazila jeho dcéra a zať. Dlhé mesiace takziež kritizuje premiéra i vládu Slovenskej republiky.

 

Vy, váš minister a vaša komisia robíte zásadnú chybu – zatiaľ ste nás NEPRESVEDČILI o nebezpečenstve tejto ‚hnusoby. Ako sa títo ľudia uzdravili? Nepočul som, že by boli dajaké lieky na COVID, takže sa zrejme vyliečili na základe prirodzenej imunity. V tom prípade by som očakával, že vy a lekári budete ľudí vyzývať k tomu, aby sa správali zodpovedne. Zodpovednosťou pre vás a pre vašich odborníkov je nosenie rúšok, pre nás neodborníkov je to posilňovanie prirodzenej imunity,“ uvádzal v minulosti Banáš.

 

img

 

Reťazové šírenie

 

Po tom, ako Adela Vinczeová nakazila koronavírusom svojho manžela Viktora, nakazila aj oboch svojich rodičov. Dokonca aj svojho otca Jozefa Banáša, ktorý existenciu koronavírusu a pandémie odmietal.  

 

Adela priznala, že otec na tom aktuálne vôbec nie je dobre. „Áno, otec má COVID-19. Oboch rodičov som nakazila asi dva týždne dozadu. Mama mala príznaky skôr, otec pár dní po nej. Mama sa z toho pomaly dostáva, no otec to zvláda ťažšie,“ informovala Adela Banášová.

 

„Našťastie nemá horúčky a nedusí sa, ale je veľmi slabý a leží. COVID u neho udrel skôr na žalúdok. Konzultujem jeho stav s odborníkmi, každý deň za nimi chodím. Otec aktuálne potrebuje absolútny pokoj, preto by som bola rada, keby ho nikto zbytočne nekontaktoval,“ doplnila dcéra známeho spisovateľa.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zaleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona