Jozef B., obvinený v kauze Mýtnik, musel byť hospitalizovaný

NETKY.SK • 3 Február 2021, 09:57 • 2 min
Jozef B., obvinený v kauze Mýtnik, musel byť hospitalizovaný

BRATISLAVA - Obvineného podnikateľa Jozefa B. hospitalizovali v Univerzitnej nemocnici v bratislavskom Ružinove. Informáciu priniesol spravodajský portál televízie Joj noviny.sk. Podnikateľa previezli do nemocnice v utorok 2. februára večer.

slovakia

left justify in out

Podľa právneho zástupcu obvineného stoja za hospitalizáciou dlhodobé zdravotné problémy klienta. "V nemocnici je z dôvodu dlhodobo vážneho zdravotného stavu, ktorý je OČTK známy," uviedol právny zástupca Ľudovít Štanglovič.

 

img


Vyšetrovateľ v utorok 2. februára obvinil Jozefa B. z obzvlášť závažného zločinu porušovania povinností pri správe cudzieho majetku.

 

Okrem Jozefa B. boli obvinené ďalšie štyri osoby, ktoré už skončili vo väzbe. Medzi obvinenými figuruje aj bývalý šéf finančnej správy František I. Osoby boli zadržané v rámci akcie Mýtnik, ktorú vykonala Národná kriminálna agentúra (NAKA).

Súvisiace články: Oligarcha spájaný s opozičným Smerom sa nachádza len kúsok od Bratislavy

 

Jozef Brhel sa vrátil na Slovensko kvôli výpovedi na polícii

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies