Joyce: Tréner Mouratoglou platí Serene, aby mohol vystupovať vedľa nej

NETKY.SK • 9 September 2016, 17:05 • 2 min
Joyce: Tréner Mouratoglou platí Serene, aby mohol vystupovať vedľa nej

NEW YORK - Francúzsky tenisový tréner Patrick Mouratoglou s vlastnou ambicióznou športovou akadémiou platí slávnej Američanke Serene Williamsovej za to, aby sa mohol vyskytovať v jej zázemí, nie naopak.

slovakia

left justify in out

S takýmto tvrdením verejne vyrukoval Michael Joyce, ktorý v minulosti pomáhal ruskej rivalke Marii Šarapovovej.

"Počul som z mnohých dôveryhodných zdrojov, že v skutočnosti on platí Serene, aby mohol vystupovať ako jej kouč. Po tom, čo som práve videl, tomu začínam veriť. Každý s úrovňou by ho na hodinu vyhodil. Nikdy som nezažil trénera, najmä v ženskom tenise nie, aby poskytol interview tak rýchlo po zápase. Neexistuje, že medzičasom mohol hovoriť so Serenou, a hneď našiel všetky ospravedlnenia jej prehry. Podľa mňa je to fakt nevkusné," napísal Joyce, screenshot sa objavil na webe.

"Ešte nebolo kouča, ktorý by sám seba propagoval tak veľmi ako tento chlapík. Pohybuje sa pritom v dianí už roky a v skutočnosti nikdy nikomu neprospel," pokračoval Joyce.

Serena vo štvrtok prehrala s Češkou Karolínou Plíškovou 2:6, 6:7 (5) v semifinále grandslamových US Open v New Yorku, v pondelok ju Nemka Angelique Kerberová po 186 týždňoch zosadí z postu jednotky svetového rebríčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies