Jovetič na lekárskej prehliadke v Interi Miláno

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 13:41 • 2 min
Jovetič na lekárskej prehliadke v Interi Miláno

MILÁNO - Už len úspešná lekárska prehliadka delí čiernohorského futbalového útočníka Stevana Jovetiča, aby sa stal novým hráčom Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ by mal ísť na Apeninský polostrov na dvojročné hosťovanie z Manchestru City s možnosťou získania práva na jeho riadne odkúpenie vo výške 12 miliónov eur. "Bude pre nás kľúčovým hráčom," vyhlásil kouč Interu Roberto Mancini.

 

Jovetič už pôsobil v Taliansku, práve pred odchodom do Premier League si obliekal dres Fiorentiny. V kariérnom napredovaní mu však bránili zranenia, v roku 2010 si pretrhol predný krížny väz v pravom kolene a vynechal celú sezónu 2010/2011. Fiorentina ho v roku 2013 predala do tímu "Citizens" za 26 miliónov eur, rodák z Podgorice sa v Anglicku gólovo presadil osemkrát v 11 zápasoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies