Jovetič by sa mal vrátiť do Talianska, pošepol mu Mijatovič

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 16:10 • 2 min
Jovetič by sa mal vrátiť do Talianska, pošepol mu Mijatovič

PODGORICA - Sľubný rozlet Stevana Jovetiča ustrnul po vlaňajšom prestupe z Fiorentiny do Manchestru City a ak čiernohorský futbalista dá na slová bývalého skvelého útočníka Predraga Mijatoviča, začne si v Anglicku baliť kufre.

slovakia

left justify in out

"The Citizens" vysolili za v súčasnosti 24-ročného zakončovateľa až 22 miliónov libier, ale v minulej sezóne zasiahol iba do 16 stretnutí vo všetkých súťažiach a dal šesť gólov.

 

"Ak by som mu mohol nejako poradiť, presviedčal by som ho, aby sa vrátil do Talianska. Práve Serie A bola tá súťaž, v ktorej bol skutočne schopný vydávať zo seba maximum," povedal podľa webu Forza Italian Football bývalý juhoslovanský reprezentant Mijatovič, ktorý na Apeninskom polostrove a dokonca priamo vo Florencii v minulosti sám pôsobil. 

 

Jovetič bol hráčom AFC v rokoch 2008 - 2013, vypracoval sa na jednu z opôr tímu, za ktorý v 134 dueloch nastrieľal 40 gólov. V Manchestri dostávajú pred rodákom z Podgorice prednosť Edin Džeko, Sergio Agüero a Álvaro Negredo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies