Josh Homme si zahrá v najhlučnejšom nemom filme Gutterdämmerung

NETKY.SK • 14 September 2015, 18:40 • 2 min
Josh Homme si zahrá v najhlučnejšom nemom filme Gutterdämmerung

BRATISLAVA - Frontman americkej kapely Queens Of The Stone Age Josh Homme sa predstaví v snímke Gutterdämmerung. Réžiu a scenár diela, ktoré má podtitul "najhlučnejší nemý film na Zemi" má na starosti Björn Tagemose.

slovakia

left justify in out

Na novinke spolupracujú napríklad aj Iggy Pop, Henry Rollins, Grace Jones, Tom Araya z kapely Slayer, Mark Lanegan, Jesse Hughes z Eagles of Death Metal, Lemmy z Motörhead či duo Justice.


Podľa tlačovej správy sa tvorcovia inšpirujú klasickými hollywoodskymi filmami z 20. rokov minulého storočia. V novinke, ktorá bude "prevažne nemá", bude však namiesto klavírnych pasáží hrať rocková kapela. Snímka by mala mať premiéru koncom tohto roka alebo začiatkom roka 2016.


Queens Of The Stone Age sa sformovali v roku 1996 po tom, čo sa rozpadla kapela Kyuss 42-ročného Josha Hommeho. Ich debutovým albumom je eponymná nahrávka, ktorá vyšla v roku 1998. Po nej nasledovali štúdiovky Rated R (2000), Songs For The Deaf (2002), Lullabies To Paralyze (2005), Era Vulgaris (2007) a ...Like Clockwork (2013). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria piesne ako No One Knows, Go With The Flow, Little Sister alebo Sick, Sick, Sick. Okrem Hommeho v skupine v súčasnosti pôsobia aj Troy Van Leeuwen (gitara), Michael Shuman (basgitara), Dean Fertita (klávesy) a Jon Theodore (bicie). Shuman nedávno vyhlásil, že si kapela dala pauzu, počas ktorej sa jej členovia budú môcť venovať "iným veciam".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies