Josh Gad si s Johnny Deppom zahrá vo filme Vražda v Orient exprese

NETKY.SK • 21 Október 2016, 15:24 • 2 min
Josh Gad si s Johnny Deppom zahrá vo filme Vražda v Orient exprese

HOLLYWOOD - Americký herec Josh Gad sa predstaví v novej filmovej adaptácii románu Vražda v Orient exprese Agathy Christie. Tridsaťpäťročný rodák z Hollywoodu na Floride sa objaví ako Hector McQueen, spolupracovník Ratchetta, ktorého stvárni Johnny Depp.

slovakia

left justify in out

V snímke o belgickom detektívovi Herculeovi Poirotovi, ktorý vyšetruje vraždu v slávnom vlaku na ceste z Blízkeho východu do Európy, si zahrajú po boku Kennetha Branagha v hlavnej úlohe okrem spomínaných aj Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Michael Peňa, Daisy Ridley, Leslie Odom Jr., Tom Bateman, Lucy Boynton alebo Derek Jacobi.


Branagh bude film tiež režírovať a spolu s Ridleym Scottom, Simonom Kinbergom, Markom Gordonom, Michaelom Schaeferom a Adityom Soodom aj produkovať. O scenár sa postaral Michael Green. Výrobu zastrešuje spoločnosť Fox, pričom s nakrúcaním by mali začať v novembri v Londýne, odkiaľ sa neskôr presunú na Maltu. Do kín by sa mal film následne dostať 22. novembra 2017.


Od roku 1934, keď detektívka Vražda v Orient exprese vyšla, vzniklo množstvo filmových a televíznych adaptácií. Zrejme najznámejšou je rovnomenná snímka z roku 1974, vďaka ktorej si Albert Finney vyslúžil nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší herec a jeho kolegyňa Ingrid Bergman si spomínanú sošku odniesla ako Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.


Joshua Ilan "Josh" Gad účinkoval v niekoľkých seriáloch. Vlani sa objavil v projekte Komici (2015). Zahral si tiež vo filmoch 21: Oko berie (2008), Láska a iné závislosti (2010), Mardi Gras: Jarná divočina (2011), Stážisti (2013), Jobs (2013) alebo Dokonalý svedok s.r.o. (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies