Josh Duhamel je pripravený na prebdené noci s bábätkom

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 11:57 • 2 min
Josh Duhamel je pripravený na prebdené noci s bábätkom

BRATISLAVA - Americký herec Josh Duhamel sa už nemôže dočkať narodenia bábätka, ktoré s ním čaká speváčka Fergie, známa z formácie The Black Eyed Peas. Povedal to v televíznej relácii ET Canada s tým, že je pripravený aj na prebdené noci.

slovakia

left justify in out

"Každý nám hovorí, že po narodení dieťaťa už nebudeme môcť pokojne spávať a že sa tým náš život končí. Ja sa však teším na bábätko a aj na to, ako sa oň budeme starať. Myslím, že sme na to pripravení," povedal.

Prezradil tiež, že chce s rodinou tráviť čo najviac času a obaja tomu budú musieť prispôsobiť aj svoju prácu. "Neviem si predstaviť, že keď bude dieťa na svete, nebudem s ním. To by ma privádzalo do šialenstva. Mysľou by som bol stále s matkou a dieťaťom. Chceme to zariadiť tak, že keď budem musieť odísť za prácou, pôjdu obaja so mnou, a naopak," dodal. 

Štyridsaťročný Josh Duhamel sa preslávil najmä vďaka účinkovaniu v snímkach Transformers (2007), Transformers - Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011). S Fergie, vlastným menom Stacy Ann Ferguson, sa zosobášil 10. januára 2009 v Malibu po päťročnom vzťahu. Tridsaťosemročná hudobníčka vlani v októbri prezradila, že by si chceli založiť rodinu. Pôvodne vraj plánovali päť detí, no vzhľadom na jej vek si podľa vlastných slov vystačia aj s dvoma potomkami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona