Josef Vojtek bude päťnásobným otcom

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 08:57 • 2 min
Josef Vojtek bude päťnásobným otcom

PRAHA - Český spevák Josef Vojtek, známy ako líder kapely Kabát, bude päťnásobným otcom. Jeho tretia manželka Jovanka je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Pohlavie dieťaťa zatiaľ dvojica neprezradila.

slovakia

left justify in out

Radostnú novinku potvrdil v rozhovore pre portál iDNES.cz 50-ročný spevák. "Samotnú ju v tom nenechám. Ďalšie bábätko sme si upiekli, tak si to musíme tiež spoločne zjesť," uviedol s úsmevom rocker, ktorý má z prvého manželstva syna Josefa, zo vzťahu so Sabinou Laurinovou dcéru Valentýnu, s bývalou manželkou Libušou Vojtkovou syna Matyáša a so súčasnou ženou syna Adama. "Pokiaľ sa talent dedí, majú po mne vlohy všetky štyri deti.  Valentýnka chodí do baletnej školy, môj najstarší syn Pepa má veľmi rád elektroniku, Mates je skôr športovec, ale začal chodiť na gitaru," povedal spevák a dodal, že Adama takisto baví hudba a tanec.


Frontman kapely, ktorá má na konte hity ako Pohoda, Malá dáma, Bára, Šaman alebo V pekle sudy válej, sa so súčasnou manželkou zosobášil v roku 2010. Ako prezradil, vyštudovaná baletka sa svojmu povolaniu už pravdepodobne venovať nebude.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies