Jose Mourinho opäť zúril, vynadal trénerovi Evertonu

NETKY.SK • 14 September 2015, 19:05 • 2 min
Jose Mourinho opäť zúril, vynadal trénerovi Evertonu

LONDÝN - Tréner futbalistov Chelsea Londýn Jose Mourinho mal po víkendovej ligovej prehre 1:3 na ihrisku Evertonu slovnú prestrelku s kormidelníkom domácich Robertom Martinezom. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Podľa anglických médií Mourinho vynadal Martinezovi počas toho, keď sa domáci kouč venoval skupinke novinárov blízko ihriska v Goodison Parku. Nepáčilo sa mu, že dával rozhovory ako prvý. "Roberto, nabudúce ma pusti na rozhovory ako prvého, pretože my musíme cestovať domov," povedal Mourinho koučovi domácich. "Ja to nekontrolujem Jose," odpovedal mu Martinez, na čo údajne Mourinho zareagoval nadávkami.

 

"V minulej sezóne, keď s nami vyhrali 6:3, tak bol veľmi milý. Tak sa mi páči viac," povedal Martinez po tom, ako Mourinho nahnevaný odišiel. O víťazstve Evertonu rozhodol hetrikom Steven Naismith a pripravil tak "The Blues" tretiu prehru v úvodných piatich kolách novej sezóny Premier League. Chelsea po zlom vstupe do nového ročníka patrí v tabuľke štvrté miesto zospodu. Cez víkend hostí doma londýnskeho rivala Arsenal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies